Recenzia: The Ssum

Sami si o to koledovali...


Okay, takže, dôvod, prečo píšem tieto riadky je, že hrám takú (asi) randiacu hru od Cheritz, čo vytvorilo aj Mystic Messenger. 

Nudila som sa a keďže ma ich minulá hra bavila (kind of), nainštalovala som si tento vírus, ako hovorí Harry (jedna z dvoch rýb v akváriu, ktoré sa môžete pokúsiť chytiť a byť počas procesu frustrovaní). 

Frustrovaní? 

Prečo?


Dostávame sa k dôvodu písania tejto recenzie, o ktorú si doslova koledovali, pretože hra funguje formou pseudo-chatu, kde si dopisujete so svojim objektom záujmu. 

Lenže, odpovede sú veľakrát nanič a hodilo by sa tam aj tlačítko vôbec neodpovedať, keď sa nechcete cítiť ako úplné hovienko.

Potom je tu tá varianta, že je tam odpoveď, ktorú by ste aj použili, ale je za "baterky". Ktorých dostanete 10. A jedna kvázi špeciálna odpoveď stojí 2 baterky. 

Takže sa vám rýchlo minú.

Potom prejdete do udalostí, kde vám ponúknu 5 bateriek za to, že si spojíte účet (google, facebook, tweeter...) s hrou.

Minú sa vám aj tieto baterky.

Prejdete opäť do udalostí a vidíte, že ponúkajú 5 bateriek za to, že napíšete recenziu, keď im predložíte odkaz na ňu ako dôkaz.


Tak som tu.


Nerada by som svetu ukazovala svoje cringey koníčky, preto píšem na blog, kde to s najväčšou pravdepodobnosťou nikto neprečíta, ak teda ho nemá uložený v RSS novinkách, ktoré pravdupovediac neviem ako presne fungujú...

Och, áno.

Nemám čo viac povedať.

Koniec recenzie.

Ak máte fetiš na otome alebo niečo podobné, vyskúšajte. Ale tvorcovia sú pekne padnutí na hlavu. 

Keď už chcú zbierať dáta o užívateľoch, tak nech sprístupnia všetky odpovede, lebo takto budú mať skreslené informácie, kvôli nedostatku bateriek a tiež veľa negatívnych recenzií...

Komentáre